Agenda

Xerrada: Innovació a les escoles a través de la pedagogia sistèmica!

Carles Parellada

Data: 04/10/2017 | 17:30h
Lloc: Escola Antoni Algueró, Carrer Parlament Català, 1, 08960 Sant Just Desvern
Tipus: xerrada

Llegeix la crònica

El dimecres 4 d’octubre iniciem el cicle de xerrades sobre educació 2017-2018 parlant de Pedagogia Sistèmica amb Carles Parellada.

La xerrada, adreçada a famílies, mestres i professionals de l’educació i conduïda per Carles Parellada Enrich reflexionarà sobre com la pedagogia sistèmica i la seva mirada a l’infant pot revolucionar la manera d’entendre l’educació dels infants.

La pedagogia sistèmica comporta canvis revolucionaris en la manera d’afrontar la relació entre les escoles i les famílies i fa un gran pas en construir espais d’interacció, respecte i reconeixement que ajudin a l’infant a créixer en l’amor i la confiança.

El fons d’aquesta pedagogia és donar el lloc que li correspon a cada agent educador (família, escola i fora escola). La inclusió, així, de la història familiar i el context de l’infant permet que aprengui en un ambient que potencia el seu sentiment de pertinença als grups amb què interactua, essencial per créixer amb confiança i amb un acompanyament emocional respectuós.

Sobre Carles Parellada

Coordinador de les formacions de pedagogia sistèmica a Catalunya (Institut Gestalt, URV, UdG, UdV), coordinador de la Xarxa de Pedagogia Sistèmica de Catalunya i president de l’associació MES (Moviment Educatiu Sistèmic).

Twitter: @CarlesParellaE
Facebook
Institut Gestalt