Agenda

Contes infantils: ni de nenes, ni de nens

Contes per a la coeducació, amb Raquel de Manuel

Data: 10/03/2018 | 11:00h
Lloc: Parc del Mil·lenari
Tipus: contes
Il·lustració per Joan Turu

Cada vegada som més crítics amb l’herència dels estereotips marcats als contes. La princesa que necessita ajuda, el cavaller que la salvarà… Per sort això ja està canviant i hi ha molts contes que trenquen aquests estereotips. L’ajuntament de sant just ha programat durant tot el mes de març diverses activitats relacionades amb el Dia internacional de les Dones. Dins d’aquest marc EVA sant Just organitzem un matí de contes al parc del Mil·lenari.

La Raquel de Manuel explicarà contes vàlids tant per nens com per nenes, el gènere no és rellevant. Contes per a infants. Sota el nom Contes Infantils: Ni de nenes, ni de nens. Contes per a la coeducació, la Raquel trencarà una mica més els rols establerts i ens farà imaginar.

El 10 de març a les 11 h al Parc del Mil·lenari.

Podeu descarregar-vos el programa sencer clicant al banner següent:

Sobre Raquel de manuel

Raquel de manuel

La raquel explica contes com ningú.

Ha realitzat més de 9 anys de formació en arts escèniques, dansa i narració oral a diferents espais de Barcelona, entre ells el Col·legi del Teatre de Barcelona, l’escola de dansa Marta Roig i els tallers de formació del narrador Rubén Martínez. Té el títol de Monitora de Lleure infantil i juvenil i ha cursat fins al 3r any de la llicenciatura de Psicologia a la UAB i a la UOC. Actualment, s’està formant en d’Educació Viva i pedagogia sistèmica al CRAEV.

En l’àmbit comunicatiu i d’expressió artística, des del 2009 trebala com a narradora oral, presentadora i animadora a la lectura pel Consorci de Biblioteques de Barcelona, diferents Ajuntaments de l’àrea metropolitana, l’Editorial Castellnou, Ràdio Desvern, el Festival Munt de Mots de Barcelona i la Televisió de Catalunya. Actualment, treballo en projectes de narració oral i animació a la lectura a la Biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern i a les escoles d’aquest municipi.