Agenda

Sant Jordi 2018

informació, llimonada, rosa-boli, pa de pessic i sorteig!

Data: 22/04/2018 | Matí
Lloc: Can Ginestar.
Tipus: estand informatiu i joc

Aquest diumenge 22 d’abril EVA Sant Just tindrem un estand a Can Ginestar amb informació del que fem, espai de joc per a infants, llimonada fresqueta, rosa-boli, pa de pessic i un SORTEIG de 4 llibres!.

Enguany estem per la zona de l’entrada principal, al costat del molí. Vine a donar una ullada, a conèixer-nos i si no ho ets a associar-te. Fa falta molta massa social enriquir el sistema educatiu de Sant Just que acompanya els nostres infants.

Els fantàstics llibres que sortegem són aquests:

  1. Jugar (André Stern) +info
  2. La trompeta del cigne (E. B. White) +info
  3. Fill de dracs (Sébastien Perez) +info
  4. Ensenyar com a Finlàndia (Timothy D. Walker) +info

Bases del sorteig

Per participar cal que ompliu una fitxa amb les vostres dades i adquiriu una o més butlletes que introduirem a dins d’una urna. Cap a les 13.30h farem el sorteig i una mà innocent extraurà els 4 números premiats. Si la persona no està present se li comunicarà per telèfon o e-mail.

Una persona no pot guanyar més d’un llibre, així que si surt premiat el número d’una persona que prèviament ja havia sortit es procedirà a extreure un altre número.

Les dades de la fitxa han de ser d’una persona adulta, així que si una menor vol participar al sorteig cal que vingui acompanyada d’una adulta.

Fins diumenge!