El blog d'EVA

Xerrada: Innovació a les escoles a través de la pedagogia sistèmica!

Amb Carles Parellada

Dia: 4 d’octubre de 2017
Hora: 17:30 - 19:30
Lloc: [actualitzat!] Escola Antoni Algueró
Adreça: Carrer Parlament Català, 1, 08960 Sant Just Desvern
Preu: gratuït
Ponent: Carles Parellada Enrich
Carles Parellada

El dimecres 4 d’octubre iniciem el cicle de xerrades sobre educació 2017-2018 parlant de Pedagogia Sistèmica amb Carles Parellada.

La xerrada, adreçada a famílies, mestres i professionals de l’educació i conduïda per Carles Parellada Enrich reflexionarà sobre com la pedagogia sistèmica i la seva mirada a l’infant pot revolucionar la manera d’entendre l’educació dels infants.

La pedagogia sistèmica comporta canvis revolucionaris en la manera d’afrontar la relació entre les escoles i les famílies i fa un gran pas en construir espais d’interacció, respecte i reconeixement que ajudin a l’infant a créixer en l’amor i la confiança.

El fons d’aquesta pedagogia és donar el lloc que li correspon a cada agent educador (família, escola i fora escola). La inclusió, així, de la història familiar i el context de l’infant permet que aprengui en un ambient que potencia el seu sentiment de pertinença als grups amb què interactua, essencial per créixer amb confiança i amb un acompanyament emocional respectuós.

Altres entrades del blog: